Spoelbak keramiek

Een luxe en rustige uitstraling in de keuken. Het is in verschillende kleuren beschikbaar, makkelijk te reinigen, kras- en hittebestendig. Overweeg je om een spoelbak van keramiek aan te schaffen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden. Je kiest uit een uitgebreid assortiment met diverse structuren. Combineer bijvoorbeeld een keramische spoelbak met een werkblad van keramiek voor in je keuken. Wil je liever twee verschillende materialen en structuren combineren? Ook dit is mogelijk bij Kemie.

Een spoelbak van keramiek: ideaal voor in de keuken

Als je kiest voor een spoelbak van keramiek van Kemie brengt dit diverse voordelen met zich mee. Het materiaal is zeer sterk. Dit betekent dat het krasbestendig is. Ideaal als je veel in de keuken bent of je kinderen het geweldig vinden om op de zondagmiddag koekjes te bakken. Je hoeft niet bang te zijn dat je spoelbak of keukenblad beschadigd.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Kies je voor een keramische spoelbak in de keuken gemaakt van natuurlijke grondstoffen? Dan ga je voor duurzaam. Naast de bovengenoemde voordelen is het materiaal ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Na het koken is je spoelbak zo weer schoon. En mocht er toch een hardnekkige vlek ontstaan, dan is die met het juiste onderhoud over het algemeen eenvoudig te verwijderen.

Naast een keramische spoelbak ook andere producten voor je keuken

Naast een keramische spoelbak vind je in ons assortiment ook vele andere producten voor in de keuken. Zo heb je de mogelijkheid om een keramische spoelbak te combineren met een passend keukenwerkblad of een stijlvolle rugwand. Met onze producten werk je je keuken helemaal perfect af.

Bekijk de catalogus en maak een keuze

Om de keuze eenvoudiger te maken vind je op onze website een catalogus van alle spoelbakken. Hier vind je zeker een spoelbak van keramiek die bij je keuken past. Heb je vragen over een van de producten? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Kemie dealer.

Interesse in onze producten?