Info Ceramistone

Vind een Kemie-dealer

Ceramistone_Oxide_Grigio_LR

De keuken is volledig opgebouwd uit Ceramistone (keramiek) Oxide Grigio gecombineerd met een RVS spoelunit.

Ceramistone_Oxide_Nero_LR

Fronten en blad zijn beide vervaardigd uit Ceramistone (keramiek) Oxide Nero.

Ceramistone_Hitte_bestendig

Ceramistone (keramiek) is in zeer hoge mate bestand tegen hitte. Een hete pan op het blad, even in gedachten bij het maken van Crême Brulé. Geen probleem!

Keramiek: onbegrensde mogelijkheden

Wilt u onderhoudsvrij dan kiest u voor Ceramistone of Neolith. Deze werkbladen zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen met als hoofdbestanddeel klei. De bladen zijn eenvoudig te reinigen en vanwege de volledig gesloten structuur 100% vlekbestendig. Het is uitgesloten dat vet of kleurstoffen in het materiaal trekken. Ideaal voor toepassing in de keuken. Uitzonderlijke maatoplossingen zoals mooi uitgevoerde spoelunits, cascades met watergeulen en werkbladen met rondingen, voeren we met precisie en vakkundigheid uit. Daarnaast is onze service tot in de puntjes verzorgd. De levering en het gebruik van het werkblad wordt met opmeet- en reparatie-service omgeven. Kortom, Kemie ontzorgt u graag. Het uitgebreide assortiment bevat een aantal Kemie Specials. Unieke exclusieve kleuren en uitstralingen. Naast een matte of glans afwerkingen biedt Kemie ook de kleuren in ‘hammered’ of ‘riverwashed’ aan. Afwerkingen passend bij de uitstraling van de kleur.

Bekijk de Kleuren Ceramistone

 

Onderhoud

Kemie kan bij ieder blad een complete onderhoudsset leveren, bestaande uit gebruiksadviezen en onderhoudsmiddelen. Meer informatie over het onderhoud van Ceramistone vindt u in onderstaand PDF-bestand.

Onderhoud Ceramistone

Bekijk de onderhoudsproducten

 

Eigenschappen