Info Cosmostone

Vind een Kemie-dealer

Cosmostone_Venturo_Bianco

Cosmostone Venturo Bianco Glans (composiet): Massief 20 mm

Cosmostone_Iceberg_anticato

Cosmostone Iceberg Anticato (composiet) : een ruwe structuur.

Cosmostone_24_kleuren

Cosmostone (composiet) is verkrijgbaar in vele kleuren. Van helder wit, natuurlijke tinten als bruin en grijs, tot diep zwart.

Duurzame blikvanger

Composiet is prachtig en uiterst duurzaam. Keukenbladen van composiet bestaan voornamelijk uit natuurlijke grondstoffen, maar het is een machinaal vervaardigd product. Geen verrassingen dus wat betreft kleur en structuur. De aanrechtbladen hebben een gesloten oppervlak. Dit zorgt ervoor dat water of andere vloeistoffen nauwelijks in het oppervlak door kunnen dringen. Kemie biedt onder de collecties van Cosmostone en Silestone een breed scala aan kleuren en uitvoeringen. Naast een gezoete of gepolijste afwerkingen biedt Kemie ook de kleuren in het ruwe ‘anticato’, zacht geborstelde ‘letano’ of in ‘suède aan. Afwerkingen passend bij de uitstraling van de kleur.

Cosmostone

Onder de naam Cosmostone biedt Kemie haar huismerk composietsteen aan: zorgvuldig geselecteerde exclusieve kleuren, hoogste kwaliteit, de mooiste uitstraling (marmer, beton, staal, of terrazzo ) en de beste prijs- kwaliteitverhouding . In Cosmostone zijn ook de meeste formaten mogelijk. Het is een compleet assortiment met alle basiskleuren, oppervlakken en uitstralingen.

Bekijk de Kleuren cosmostone

 

Onderhoud

Kemie kan bij ieder blad een complete onderhoudsset leveren, bestaande uit gebruiksadviezen en onderhoudsmiddelen. Meer informatie over het onderhoud van Cosmostone vindt u in onderstaand PDF-bestand.

Onderhoud cosmostone

Bekijk de onderhoudsproducten

 

Eigenschappen