Info Silestone

Vind een Kemie-dealer

Silestone_Blanco_zeus_extreme

Silestone Blanco Zeus, superstrak wit

Silestone_Suede

Kemie biedt in de Silestone serie ook diverse oppervlakte bewerkingen. Hier tonen wij u het effect van Suede.

Silestone_marmerdecor_helix

In het blad vindt u natuurgetrouwe marmerstructuren.

Natuurlijke schoonheid

Composiet is prachtig en uiterst duurzaam. Keukenbladen van composiet bestaan voornamelijk uit natuurlijke grondstoffen,  maar het is een machinaal vervaardigd product. Geen verrassingen dus wat betreft kleur en structuur. De aanrechtbladen hebben een gesloten oppervlak. Dit zorgt ervoor dat water of andere vloeistoffen nauwelijks in het oppervlak door kunnen dringen. Kemie biedt onder de collecties van Cosmostone en Silestone een breed scala aan kleuren en uitvoeringen. Naast een gezoete of gepolijste afwerkingen biedt Kemie ook de kleuren in het ruwe ‘anticato’, zacht geborstelde ‘letano’ of in ‘suède aan. Afwerkingen passend bij de uitstraling van de kleur.

Silestone

Silestone is het merk composietsteen van de gerenommeerde Spaanse fabrikant Cosentino. Silestone kwartsoppervlakken bestaan voor meer dan 90 procent uit natuurlijk kwarts. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts.

Bekijk de Kleuren Silestone

 

Onderhoud

Kemie levert bij ieder blad een complete onderhoudsset bestaande uit gebruiksadviezen en onderhoudsmiddelen. Meer informatie over het onderhoud van Silestone vindt u hier.

Onderhoud Silestone

Bekijk de onderhoudsproducten

Eigenschappen