Natuursteen aanrechtblad

Natuursteen geeft je keuken een tijdloos en uniek karakter en is prachtig te gebruiken voor je aanrechtblad. De kleuren en belijningen die worden gevormd op het blad zorgen ervoor dat elk blad uniek is. Wil je een exclusieve uitstraling in je keuken? Dan is dit een goede oplossing.

Natuursteen biedt vele mogelijkheden voor je aanrechtblad

Voor een aanrechtblad van natuursteen kies je bij ons uit veel verschillende soorten. Jij kiest welke oppervlakte- en randafwerkingen worden geplaatst in je keuken. Dit is bepalend voor de sfeer van je keuken waarop het compleet kan worden aangepast. Van een modern strak gepolijste rand tot een hardgefrijnde rand met een nostalgisch gevoel.

Maak een weloverwogen keuze en vraag een sample aan

Een aanrechtblad van natuursteen gaat heel je leven lang mee, daarom is het van belang dat je de juiste keuze maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om een of meerdere samples te bestellen van je aanrechtblad van natuursteen. Zo zie je direct welke kleur of structuur bij jouw keuken past.

Vul het contactformulier in

Wil je meer informatie over een aanrechtblad van natuursteen? Of heb je specifieke vragen? Kom dan langs in een van onze Kemie dealers. Maak gebruik van onze dealer locator voor de dichtstbijzijnde locatie.

Interesse in onze producten?