Alles wat je moet weten over je bezoek aan de MOW

Van 21 tot en met 27 september zijn wij aanwezig op de MOW, het toonaangevende evenement voor de keukenindustrie. Net zoals tijdens eerdere edities presenteren wij onze nieuwste innovaties en trends op het gebied van keukenbladen. Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt voor je bezoek aan de MOW.

Locatie

Net als voorgaande jaren is Kemie tijdens de MOW te vinden bij Bauformat, gevestigd in het historische Haus Beck. Dit prachtige landgoed, met een geschiedenis van meer dan 800 jaar, vormt het centrale punt waar Kemie haar nieuwste assortiment zal presenteren. Kemie heeft een deel van het buitenterrein omgetoverd tot een Gallery, waar je de nieuwste ‘aardetinten’ op groot formaat kunnen bewonderen.

📍 Bauformat, Haus Beck 5, Löhne (Duitsland)

Datums en tijden

De Kuchenmeile vindt plaats van 21 tot en met 27 september. Gedurende deze week is Kemie dagelijks aanwezig van 9:00 tot 22:00 uur. Dit biedt ruim de gelegenheid om ons nieuwste assortiment te ontdekken en geïnspireerd te raken door de prachtige ‘aardetinten’ in onze Gallery.

📅 21 tot en met 27 september 2024

🕒 dagelijks van 9:00 tot 22:00

Het belooft druk te worden!

Bij Kemie nemen we graag uitgebreid de tijd om iedereen persoonlijk te kunnen spreken. Daarom vragen we je vriendelijk om je komst aan te kondigen door het bijgevoegde formulier in te vullen. Dit helpt ons om je bezoek goed voor te bereiden.