Marmeren keukenblad voor jouw keuken

Een marmeren keukenblad, waarschijnlijk ken je het wel. Het ziet er ontzettend luxe uit en het is een echte blikvanger in je keuken. Het is zo’n mooi blad door de kleurschakeringen en doordat het lijkt alsof er aders door het blad lopen. Marmer heeft daarbij ook een zachte en warme uitstraling. Dit maakt je keuken gelijk huiselijker. Kemie vertelt je graag meer over een marmeren keukenblad!

De voordelen van keukenbladen van marmer

Buiten het feit dat een keukenblad van marmer een echte blikvanger is, heeft het blad nog meer voordelen! Kemie zet ze voor je op een rijtje;

  • Het marmer keukenblad is ontzettend slijtvast. Zo weet je ook dat het blad erg duurzaam is.
  • De lange levensduur is een groot voordeel van een marmer keukenblad, dit komt door de bovengenoemde slijtvastheid.
  • Een keukenblad heeft bij voorkeur natuurlijk een hittebestendige functie, dat biedt het materiaal marmer. Wél is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je hete pannen beter niet direct op het keukenblad kan zetten.
  • De steensoort is vrij hard, dit betekent dat als je snel krassen maakt je daar bij dit blad geen last van hebt.
  • Tot slot is een marmer keukenblad ontzettend uniek. Dit komt doordat het materiaal nooit exact hetzelfde is, je zult dus nooit precies hetzelfde keukenblad bij iemand anders in huis vinden.

Het onderhoud van een marmer keukenblad

Een keukenblad van marmer is natuurlijk een luxeproduct, je wilt het dus goed onderhouden. Daarom bieden wij je een complete onderhoud set aan. Hierin staan de gebruiksadviezen en de onderhoudsmiddelen! Ben jij dus op zoek naar een keukenblad? Neem contact op met Kemie en wij helpen je graag verder!

Interesse in onze producten?