Marmer werkblad

Een marmer werkblad is zowel te combineren in een klassieke als in een moderne keuken. Dit komt door de unieke, luxe en exclusieve uitstraling. De werkbladen van Kemie zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat deze heel je leven lang meegaan.

Een marmer werkblad is altijd uniek

Wil je een uniek werkblad dat nooit precies hetzelfde is als dat van je buurman of buurvrouw? Dan is een werkblad met een marmer look iets voor jou. Door de verschillende kleuren en belijningen is ieder werkblad anders. Zo weet je zeker dat jij een exclusief werkblad in de keuken hebt.

Kies uit diverse onderhoudsmiddelen voor je werkblad van marmer

In onze webshop vind je verschillende onderhoudsmiddelen om je werkblad met een marmer look mooi te houden. Een werkblad met een marmer look moet goed worden drooggehouden en schoongemaakt worden. Het is af te raden om bijtende middelen te gebruiken zoals bleek of ontkalkingsproducten. Hier is marmer gevoelig voor. Laat je adviseren door een van onze medewerkers over welke producten in onze webshop je het best kunt gebruiken voor je werkblad van marmer.

Vraag een sample van het gewenste werkblad aan

Het is altijd fijn om de structuur en het materiaal van een werkblad met eigen ogen te bekijken. Daarom geven wij je de mogelijkheid om een sample van een marmer look werkblad te bestellen in onze webshop. Bestel een of meerdere samples om snel en de juiste keuze te maken. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde locatie is? Maak dan gebruik van onze dealer locator.

Interesse in onze producten?