Marmer aanrechtblad

Het mooie aan marmer, is dat elk aanrechtblad compleet uniek is. De kleuren en belijningen in het marmer zijn door de natuur gevormd en zien er daardoor bij elk marmeren aanrechtblad compleet anders uit. Bij een aanrechtblad van marmer heb je keuze uit verschillende oppervlakte- en randafwerkingen. Zo zorg je ervoor dat je aanrechtblad mooi aansluit op de rest van je keuken.

Kies uit verschillende kleuren marmer voor jouw aanrechtblad

Wanneer je besluit een aanrechtblad van marmer te plaatsen, kun je qua uitstraling veel verschillende kanten op. Zo is het mogelijk om het blad in marmer van diverse tinten te laten uitvoeren. Ga voor een vrijwel witte keuken voor een minimalistische uitstraling of kies juist voor een donker keukenblad met veel contrast en creëer een bijzondere eyecatcher in jouw keuken. Wil je de verschillende kleuren met elkaar vergelijken? Via onze webshop bestel je eenvoudig de verschillende kleurstalen.

Een aanrechtblad met marmerlook zorgt voor een chique uitstraling

De reden dat zoveel mensen kiezen voor een aanrechtblad met de typische marmerlook, is dat het een bijzonder chique uitstraling aan het interieur van jouw woning geeft. Het materiaal heeft een warm en klassiek uiterlijk. Daarbij straalt jouw keuken met een marmerlook aanrechtblad een bepaalde klasse uit.

Ga voor een aanrechtblad dat perfect past bij de rest van je keuken

Wanneer je kiest voor een aanrechtblad van Kemie, weet je zeker dat het blad prachtig aansluit op de rest van je keuken. Onze werkbladen worden immers uitsluitend op maat geleverd. Jij bepaalt het materiaal, de kleur, het model en de afwerking zelf. Op deze manier creëer je elke gewenste uitstraling en zorg je voor een indrukwekkend geheel. Voor een marmerlook aanrechtblad op maat bezoek je jouw dichtstbijzijnde Kemie dealer. Niet zeker waar dat is? Maak gebruik van onze dealer locator.

Meer weten over onze aanrechtbladen?

Wil je weten wat je kunt verwachten van een Kemie aanrechtblad? Informatie over de verschillende materialen? Of heb je een andere vraag? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Kemie dealer.

Interesse in onze producten?