Keukenwerkblad composiet

Dankzij het productieproces is een keukenwerkblad van composiet erg sterk en in allerlei mogelijke kleuren te verkrijgen bij Kemie. Dit keukenwerkblad geeft je keuken meerwaarde. Combineer je keukenwerkblad met een bijpassende spoelbak of rugwand. Ook die vind je in ons assortiment terug.

Een keukenwerkblad van composiet is hygiënisch en stootvast

Als je een keukenwerkblad van composiet van Kemie aanschaft weet je zeker dat je een hygiënisch keukenwerkblad hebt. Dit komt doordat de schadelijke stoffen geen kans hebben om het keukenwerkblad door te dringen. Dit is raadzaam als je vele uren in de keuken staat, wat in de meeste huishoudens wel het geval is. Een keukenblad van composiet van Kemie is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het is stootvast, wat betekent dat je jarenlang geniet van jouw keuken.

Houd je keukenwerkblad van composiet mooi

Om je keukenwerkblad van composiet mooi te houden is het verstandig om deze regelmatig schoon te maken. Dit doe je heel eenvoudig met een warm water en mild schoonmaakmiddel. Een dagelijkse schoonmaakbeurt is genoeg om je keukenwerkblad een lange tijd mooi te houden. In onze webshop vind je meerdere onderhoudsmiddelen. Bestel ze eenvoudig online!

Laat je adviseren door specialisten

Wil je weten welk keukenwerkblad van composiet het best bij je keuken past? Laat je dan adviseren door een van onze medewerkers. Voor de dichtstbijzijnde locatie maak je gebruik van onze dealer locator. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Interesse in onze producten?