Keramiek werkblad

Een keramiek werkblad geeft je keuken een exclusieve uitstraling. Strak en minimalistisch is waar je voor gaat met dit bijzondere product. Een keramisch werkblad van Kemie is vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen met als hoofdbestandsdeel klei. Bekijk vandaag nog alle mogelijkheden en laat je keukenblad op maat maken. Keramiek als werkblad is eenvoudig te onderhouden. Een werkblad van keramiek is helemaal van deze tijd en met de aanschaf hiervan profiteer je van vele voordelen. De bladen zijn ideaal voor in de keuken omdat ze eenvoudig te reinigen zijn. Na een uitgebreid diner of een gezellige zondag koken met de kinderen maak je het keramisch werkblad zo weer schoon. Keramiek heeft een volledig gesloten structuur waardoor het materiaal ook nog eens 100% vlekbestendig is.

Kies uit meerdere keramische werkbladen

Bij ons kies je uit diverse diktes en structuren voor je werkblad van keramiek. Je hebt onbegrensde mogelijkheden! Ga voor een Ceramistone werkblad met een grijze kleur of kies voor een Neolith met een bladdikte vanaf 10 mm. Wij bieden altijd de laatste trends aan gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen. Welk keramisch werkblad je ook kiest, het biedt gegarandeerd een meerwaarde aan je keuken.

Bestel een sample in de webshop

Voordat je een keramisch werkblad aanschaft, wil je natuurlijk het materiaal eerst met eigen ogen bekijken. Dit is mogelijk met onze sample service. Bestel via de webshop eenvoudig een sample. Heb je vragen of wil je meer weten over een van de producten? Gebruik dan onze dealer locator.

Interesse in onze producten?