Keramiek beton aanrechtblad

KEMIE - Passie voor steen

Keramiek met het uiterlijk van beton is een ideaal materiaal voor je aanrechtblad. In de eerste instantie geeft dit blad een moderne en industriële uitstraling aan je woning. Daarbij zijn krassen en vlekken verleden tijd dankzij je aanrechtblad van keramiek met beton afwerking. Jouw aanrechtblad is eenvoudig te reinigen en volledig onderhoudsvrij. Ideaal dus. Met een aanrechtblad van Kemie weet je zeker dat je hoge kwaliteit in huis haalt.

Keramiek met beton uitstraling voor je aanrechtblad stijl in je keuken

Keramiek is het ideale materiaal om te gebruiken als aanrecht. Door te kiezen voor een keramiek aanrechtblad, dat de indruk geeft van beton, zorg je voor een unieke uitstraling. Op dit moment is de betonlook enorm populair. Je geeft een industrieel karakter aan je keuken. Jouw aanrechtblad wordt zo een echte eyecatcher in je moderne interieur.

Ontdek zelf de mooie uitstraling van beton in je keuken

Twijfel je nog tussen verschillende soorten, kleuren of afwerkingen voor je aanrechtblad? Je komt er maar op één manier achter welk blad het mooiste bij je keuken staat: door de verschillende keuzes met elkaar te vergelijken. Om dit makkelijk te maken voor je verkopen we verschillende kleurstalen via de webshop. Plaats je bestelling en kom erachter welk aanrechtblad het mooist bij je keuken staat.

Waar is jouw dichtstbijzijnde dealer gevestigd?

Elk keramiek aanrechtblad met beton uiterlijk dat wij leveren is maatwerk. Voor een aanrechtblad op maat ga je naar jouw dichtstbijzijnde dealer. Kom erachter welke dat is door gebruik te maken van onze dealer locator.