Een Marmer aanrechtblad

KEMIE - Passie voor steen

Je keuken, een belangrijke plek waar je veel tijd besteed. Het keuken aanrechtblad, van bijvoorbeeld marmer, is een belangrijk onderdeel van die belangrijke plek. Daarom wil je ook gelijk de goede keuze maken voor je aanrechtblad. Elk keukenblad heeft voor- en nadelen, daardoor kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Het is prettig om wat hulp in te kunnen schakelen. Bij Kemie vertellen we je graag meer over een Marmer keukenblad. Zo weet je of een Marmer keukenblad de juiste keuze is voor jouw keuken! Mocht je hierna nog twijfels hebben over je keukenblad? Aarzel dan niet en neem contact op met Kemie, wij helpen je graag verder.

Een aanrechtblad van marmer, wat moet ik weten?

Marmer is een veel voorkomende steen voor aanrechtbladen, maar het is niet raar dat je misschien niet precies weet wat marmer is. Het wordt gevormd in de natuur, dit betekent dat marmer een natuursteen is. Deze natuursteen vinden ze in blokken. Van deze blokken worden vervolgens rond de 20 tot 40 aanrechtbladen van gemaakt.

De voor- en nadelen van Marmer

Marmer heeft natuurlijk wat voor- en nadelen, Kemie zet ze voor je op een rijtje. De voordelen van Marmer zijn;

  • De steen is ten alle tijden uniek, dit komt doordat het marmer een natuursteen is. 
  • Het aanrechtblad is ontzettend hittebestendig. Dit is erg prettig tijdens het koken.

De nadelen van Marmer zijn;

  • Vlekken kunnen snel in het blad trekken. Hier onze tips voor onderhoud!

Een Marmer keukenblad bij Kemie

Kemie heeft een groot aanbod aan aanrechtbladen. Wil je dus graag een marmer aanrechtblad? Neem dan een kijkje bij Kemie! Twijfel je toch over welk aanrechtblad juist is voor jouw keuken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Interesse in onze producten?