Dekton keukenbladen

Een keukenblad kiezen kan soms best lastig zijn, er zijn dan ook verschillende factoren van belang. Je hebt keuze uit materialen, diktes en soorten die het uiterlijk van jouw keuken bepalen. Een aantal factoren die fijn zijn om in het achterhoofd te houden bij het kiezen van een keukenblad zijn als volgt;

Het is wenselijk als het keukenblad praktisch is. Dit betekent voornamelijk hygiënisch, er wordt namelijk toch eten en drinken op bereid. Ook is het van belang als een keukenblad een mooie uitstraling heeft, dit is natuurlijk volledig eigen smaak. Daarnaast wil je dat een keukenblad bestand is tegen hitte en stoten, dit houdt namelijk in dat het blad lang mee kan gaan. Tot slot is de prijs zeker niet onbelangrijk, past het blad binnen je budget?

Eigenschappen van Dekton keukenbladen

Een keukenblad van dekton kan je voorkeur hebben om verschillende redenen. Dekton komt van de Spaanse steenproducent Cosentino en is onderdeel van de categorie ultracompacte oppervlakken. De eigenschappen die een keukenwerkblad van dekton heeft die wenselijk zijn, zijn als volgt;

  • Het materiaal is ontzettend hittebestendig. Je kan er met gemak een hete pan op zetten, superhandig voor tijdens het koken dus!
  • Krassen zul je ook niet snel zien op dit materiaal.
  • Ben je bang dat je krassen gaat maken op je splinternieuwe keukenblad? Dan zijn de keukenwerkbladen van dekton voor jou een oplossing. Deze krassen zijn namelijk niet terug te vinden!
  • Met stoten moet je wel wat voorzichtig doen, deze kunnen nog wel eens zichtbaar worden op dekton. Dat is natuurlijk zonde!

 

Ben jij geïnteresseerd in een keukenblad van dekton? Neem dan een kijkje bij Kemie! Wij bieden dekton aan in 3 verschillende afwerkingen; mat, gepolijst en met textuur.

Interesse in onze producten?