Dekton keukenblad

Met een Dekton keukenblad haal je een blad met optimaal gebruiksgemak in huis. Het materiaal is zo hard dat krassen en vlekken geen enkele kans krijgen. In het materiaal is geen enkele poreusheid te vinden. Jouw Dekton keukenblad zuigt hierdoor geen vloeistoffen op, is helemaal glad en kent geen enkele materiële zwaktepunten.

Met goed onderhoud gaat jouw Dekton keukenblad extra lang mee

Speciaal voor het Dekton keukenblad, hebben we in onze webshop een complete onderhoudsset beschikbaar. Deze bestaat uit alle gebruiksadviezen en onderhoudsmiddelen die je nodig hebt om jouw aanrechtblad optimaal te onderhouden. Op deze manier zorg je ervoor dat je aanrecht er nog jarenlang als nieuw blijft uitzien.

Een keukenblad gemaakt van Dekton past altijd mooi bij jouw interieur

Naast dat Dekton enorm duurzaam is, ziet een keukenblad van dit materiaal er ook prachtig uit. Laat je keukenblad op maat leveren en het ziet er exact zo uit als je wenst. Zo heb je keuze uit diverse kleuren en afwerkingen. Wat de stijl van je interieur ook is, een keukenblad van Dekton maakt het helemaal af.

Zoek een dealer bij je in de buurt

Kies je ook voor de duurzaamheid gecombineerd met het mooie uiterlijk dat een Dekton keukenblad biedt? Ga dan langs bij een van onze lokale dealers. Deze zijn verspreid door heel Nederland. Wil je weten waar je bij jou in de buurt terechtkunt voor een authentiek Kemie keukenblad? Maak dan gebruik van onze dealer locator.

Interesse in onze producten?