Dekton aanrechtblad

Met een Dekton aanrechtblad haal je hoge kwaliteit en duurzaamheid in huis. Het materiaal wordt geproduceerd door het Spaanse bedrijf Cosentino en is uiterst innovatief. Dekton is een nauwkeurig samengestelde mix van grondstoffen die worden gebruikt om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Het materiaal is enorm sterk van aard en is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen.

Welke uitstraling kies jij voor je Dekton aanrechtblad?

Een Dekton aanrechtblad staat mooi in elk interieur. Dat komt omdat het blad kan worden vervaardigd in verschillende kleuren en afwerkingen. Kies voor een gepolijst of mat aanrechtblad of laat een authentieke structuur toevoegen. Van modern tot landelijk, een Dekton aanrechtblad staat prachtig bij de rest van jouw keukeninrichting. Bestel een of meerdere kleurstalen via de webshop en kom erachter welke kleur en afwerking het best bij je interieur passen.

Waar kun je terecht voor het kopen van een Dekton aanrechtblad

Onze aanrechtbladen worden verkocht bij diverse dealers verspreid door het hele land. Waar kun je het beste terecht voor een aanrechtblad dat past bij jouw wensen? Kom erachter door gebruik van onze dealer locator.

Interesse in onze producten?