Dekton aanrechtblad voor jouw keuken

KEMIE - Passie voor steen

Een keukenblad uitzoeken is een lastige, maar belangrijke taak. Hiervoor moet dan ook flink wat onderzoek naar gedaan worden. Een keukenblad zorgt namelijk voor de uitstraling van de keuken, het is de plek waar je groenten snijdt en eten bereidt. Er zijn verschillende vragen die je jezelf kan stellen voordat je onderzoek doet naar het perfecte keukenblad voor jou;

  • Welke eigenschappen is belangrijk voor mijn keukenblad?
  • Wat voor uitstraling wil ik creëren met een keukenblad?
  • Welke kleur keukenblad past het best bij mij?

Een Dekton aanrechtblad kan misschien wel voor jou de beste keuze zijn, Kemie vertelt er je meer over.

Wat is Dekton?

Een aanrechtblad van Dekton is gemaakt van de steen Dekton. Deze steen komt van een Spaanse steenproducent genaamd Cosentino. Het is gemaakt van een mix van grondstoffen. Deze grondstoffen worden gebruikt om glas materialen in kwartsoppervlakken en porselein te maken. De steen Dekton is ontzettend hygiënisch.

Dekton aanrechtbladen

De aanrechtbladen van Dekton zijn goed bestand tegen vlekken. Ook zijn deze keukenbladen hittebestendig, je kan je pannen er dus veilig opzetten na het koken. Het blad is goed bestand tegen krassen en zuren. Met schoonmaken kan je elk product gebruiken. Wel kan het keukenblad wat minder goed tegen stoten, hier is het dus goed om mee op te passen.

Een Dekton keukenblad bij Kemie

De kleur van je keukenblad moet een weloverwogen keuze zijn. Dit bepaalt namelijk de look van je keuken. De Dekton keukenblad kleuren zijn erg afwisselend. Je kan de keuze maken voor een zwart keukenblad of voor een witte. Van elke kleur zijn er ook nog verschillende varianten te kiezen, zo maak je het keukenblad volledig eigen! Neem contact op met Kemie en wij helpen je graag verder!

Interesse in onze producten?