Composiet aanrechtblad

KEMIE - Passie voor steen

Een keukenblad, iedereen kent het en iedereen gebruikt het. Of het nou de plek is waar je je eten klaar maakt, of waar je je drinken inschenkt. Bij het kiezen van je keukenblad hou je rekening met verschillende factoren, voornamelijk kleuren en eigenschappen. Het kan variëren welke eigenschappen jij het belangrijkst vindt, of dat nou hittebestendig, vlekbestendig of stootbestendig is. Dit ligt volledig aan het gebruik van je keukenblad. Kook je veel? Dan is hittebestendig een belangrijke eigenschap. Vind je een natuurlijke uitstraling belangrijk in combinatie met krasbestendig? Dan kan Composiet aanrechtbladen zo maar de beste keuze zijn voor jou. Kemie vertelt je er meer over!

Wat is een Composiet aanrecht blad?

Composiet is een samenstelling van allerlei verschillende materialen. Namelijk uit kwarts, graniet en bindmiddel. Het is niet een volledig 100% natuurproduct. Ondanks dat, heeft de steen wel een luxe en natuurlijke uitstraling. Dit ontstaat zo door het productieproces.

De eigenschappen van een Composieten aanrechtblad

Er zijn verschillende eigenschappen waar Composiet aanrechtbladen aan voldoen. Kemie zet alle eigenschappen op een rijtje.

  • De steen is in veel kleuren en varianten beschikbaar.
  • Het aanrechtblad is krasbestendig.
  • Ook is het blad bestand tegen slijtage.
  • Je krijgt een natuurlijke uitstraling in je keuken met het Composieten aanrechtblad.

 

Waar deze steen helaas niet aan voldoet zijn de volgende;

  • De steen is niet hittebestendig, pannen kunnen dus niet gemakkelijk geplaatst worden op het aanrechtblad.
  • Daarnaast trekken vlekken snel in het blad.

Een Composiet aanrechtblad bij Kemie

Ben jij overtuigd en wil je graag een Composiet aanrechtblad om je keuken een prachtige, luxe uitstraling te geven? Neem dan contact op met Kemie en wij helpen je graag verder!

Interesse in onze producten?