Aanrechtblad composiet

KEMIE - Passie voor steen

Met een aanrechtblad van composiet haal je een stevig blad van hoge kwaliteit in huis. Het aanrechtblad verfraait en versterkt de uitstraling van de keuken. Naast het materiaal voor het blad, is het ook belangrijk om de nodige aandacht te schenken aan de randafwerking van je aanrechtblad. Hiervoor zijn aan de hand van het materiaal verschillende opties. Met een aanrechtblad van Kemie heb je een echte eyecatcher in jouw keuken.

Dit zijn de voordelen van een aanrechtblad van composiet

Veel mensen kiezen voor composiet wanneer ze een nieuw aanrechtblad in hun keuken plaatsen. De reden hiervoor is dat een aanrechtblad van composiet een luxe uitstraling heeft en oersterk is. Daarbij is het materiaal erg dicht. Dit houdt in dat het geen water doorlaat en dat er geen schadelijke stoffen in het aanrecht dringen. Het werkblad is hierdoor uiterst hygiënisch. 

Vind je dichtstbijzijnde dealer voor een composieten aanrechtblad op maat

Een aanrechtblad van Kemie is een aanrechtblad dat volledig voldoet aan jouw wensen. Wij leveren namelijk altijd maatwerk als het om aanrechtbladen gaat. Bestel jouw aanrechtblad van composiet bij de dichtstbijzijnde dealer. Ontdek welke dit is door middel van onze Kemie dealer locator

Interesse in onze producten?