Natuursteen keukenblad

N

Moderne uitstraling

N

Uiterst innovatief materiaal

N

Hoge kwaliteit en service

Natuursteen wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor een keukenblad. Doordat er verschillende oppervlaktebewerkingen mogelijk zijn is dit materiaal zowel geschikt voor moderne als nostalgische keukens. Door de jaren heen wordt natuursteen alleen maar mooier. Bestel je sample vandaag nog!

Bekijk de samples:

Geniet jarenlang van een natuursteen keukenblad

Is je keuken aan vervanging toe en overweeg je om een keukenblad van natuursteen aan te schaffen? Als je lang wilt genieten van je nieuwe keuken is natuursteen de perfecte oplossing. Een van de kenmerken van natuursteen is dat het zeer stootvast is. Als je een keukenblad van natuursteen bij Kemie bestelt, weet je zeker dat deze jarenlang meegaat.

De juiste keuze maak je met een van onze samples

Omdat een keukenblad van natuursteen zo lang meegaat wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Dit is tenslotte een eenmalige aankoop. Bij Kemie maak je zeker de goede keuze! Hoe? Met een van onze samples. Deze bestel je eenvoudig via de webshop. Door een of meerdere samples te bestellen bekijk je thuis wat het best bij je keuken past.

Neem contact op via het contactformulier

Ben je op zoek naar een dealer bij jou in de buurt? Maak dan gebruik van onze dealer locator en breng een bezoek aan een van onze vele winkels. 

Interesse in onze producten?