Keramiek keukenblad

Keramiek is een ideaal materiaal om te gebruiken als keukenblad. Daar zijn verschillende redenen voor. Om te beginnen is keramiek een uiterst hard materiaal, waardoor je keukenblad er nog lange tijd mooi uit zal blijven zien. Ook is het materiaal beschikbaar in verschillende kleuren en is het blad op meerdere manieren af te werken. Hoe je je keukenblad ook voor je ziet, met keramiek creëer je de gewenste stijl.

Waarom keramiek perfect is als keukenblad

Een groot voordeel van een keukenblad van keramiek, is dat het gemakkelijk te reinigen is. Ideaal dus voor in de keuken. Ook is keramiek uiterst bestand tegen krassen en volledig bestendig tegen vlekken. Vet of kleurstoffen kunnen onmogelijk in het materiaal trekken. Je kunt dus onbezorgd koken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je keukenblad beschadigt of vies wordt.

Veelzijdig assortiment aan keukenbladen van keramiek

Naast dat je keuze hebt aan keramiek in verschillende kleuren en afwerkingen, kies je bij Kemie ook uit verschillende soorten keramiek. Kies je voor een mooi en strak keukenblad van keramiek? Dan is Ceramistone wat voor je. Ook voor een opvallend en dikker keukenblad ga je voor Ceramistone. Voor een extra sterk keukenblad met een unieke structuur zijn Neolith en Dekton keramiek goede opties. Om alvast een indruk te krijgen van de verschillende materialen bestel je de kleurstalen eenvoudig via onze webshop.

Bezoek je dichtstbijzijnde dealer voor een keramiek keukenblad op maat

Kemie keukenbladen worden verkocht bij diverse dealers verspreid door het hele land. Welke is het dichtst bij jou in de buurt? Kom erachter door gebruik te maken van de dealer locator.

Interesse in onze producten?