Keramiek aanrechtblad

Een keramiek aanrechtblad is helemaal van deze tijd. Het materiaal geeft een moderne twist aan jouw interieur en is onderhoudsvrij. Een keramisch aanrechtblad is gemakkelijk te reinigen en daardoor ideaal voor gebruik in de keuken. Ook is keramiek uiterst bestendig tegen krassen en 100% vlekbestendig.

Ongekende toepassingsmogelijkheden van keramiek voor je aanrechtblad

Wanneer je de mogelijkheden van Kemie bekijkt, zul je al snel de conclusie trekken dat de toepassingen van keramiek eindeloos zijn. Ga voor een strakke en minimalistische uitstraling, een industriële look of juist een natuurlijk karakter. Met dit materiaal kun je alle kanten op. Een ding is zeker: met een keramisch aanrechtblad zorg je voor een moderne sfeer aan je keuken.

Probeer zelf uit welke kleur keramiek het mooiste bij je keuken staat

U creëert eenvoudig verschillende stijlen met een keramisch aanrechtblad. Maar welke kleur en afwerking staan nu het beste bij je keuken? Daar kom je maar op één manier achter: door een kleurstaal te vergelijken met de huidige kleuren in jouw keuken. Van al onze keukenbladen bestel je eenvoudig een kleurstaal via de webshop. Of je bezoekt een van onze dealers om de aanrechtbladen in het echt te bekijken.

Keramiek aanrechtblad op maat? Bezoek een van onze dealers!

Verschillende dealers in Nederland bieden onze keramische aanrechtbladen op maat aan. Welke dealer is bij jou in de buurt gevestigd? Je komt erachter door gebruik te maken van onze dealer locator

Interesse in onze producten?