Een composieten keukenblad

Ben jij op zoek naar een goed keukenblad en vind je het moeilijk een keuze te maken? Dan helpt Kemie je graag verder. De keuze is namelijk ontzettend groot, er zijn verschillende materialen, soorten en diktes. Dit zal het uiterlijk van jouw keuken bepalen. Kemie zet een aantal factoren voor je op een rij.

Als eerst is het goed om te overwegen of het keukenblad praktisch is. Je moet namelijk toch hygiënisch je eten en drinken erop kunnen klaarmaken. Daarnaast wil je dat het keukenblad perfect is voor je keuken en het de look volledig afmaakt. Ook wil je een keukenblad dat stevig is en die goed tegen dingen als stoten, vlekken of krassen kan. Dit zorgt ervoor dat het keukenblad lang meegaat. Heb je een bepaald budget? Dan is dit ook zeker niet onbelangrijk.

Duurzaam keukenblad van composiet

Composiet is een materiaal dat ontzettend duurzaam is. Een composiet keukenblad bestaat namelijk vooral uit natuurlijke grondstoffen, maar het is wel machinaal vervaardigd. Dit betekent dat je geen verassingen hebt met betrekking tot structuur en kleur. Een keukenwerkvlak van composiet heeft een gesloten oppervlak. Dit zorgt ervoor dat water of andere vloeistoffen niet gemakkelijk door het materiaal kunnen dringen.

Wat andere eigenschappen van een composieten keukenblad zijn;

  • Redelijk hittebestendig, maar het is niet verstandig om je pan erop te laten staan.
  • Redelijk krasbestendig, je zult de krassen niet direct op het keukenblad zien.
  • Ook is het keukenblad redelijk vlekbestendig en zuurbestendig.
  • Tot slot is het keukenblad redelijk stootbestendig, als je wat onhandig bent de perfecte uitkomst!

 

Een keuken werkblad van composiet kan je bij Kemie krijgen in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Je hebt een gezoete en gepolijste afwerking, maar ook een ruwe, zacht geborstelde en een suède afwerking. Heb je hulp nodig bij je keuze? Ga dan op zoek naar een Kemie dealer. Wij helpen je graag verder!

Interesse in onze producten?