Een Composiet aanrechtblad

KEMIE - Passie voor steen

Keukenbladen zijn moeilijk om te kiezen, er zijn namelijk veel factoren om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld de hittebestendigheid, de kleur, de uitstraling, vlekbestendigheid en nog veel meer. Is namelijk dat wit Composiet keukenblad de juiste keuze? Of ga je eerder voor een zwarte kleur? Daarom is het prettig om wat hulp in te kunnen schakelen. Bij Kemie vertellen we je graag meer over het Composiet keukenblad. Zo weet je of het Composiet keukenblad de juiste keuze is voor jou! Mocht je hierna nog twijfels hebben over je keukenblad? Aarzel dan niet en neem contact op met Kemie, wij helpen je graag verder.

Een Composiet keukenblad, wat is het?

Het aanrechtblad van Composiet is een samenstelling van verschillende materialen, het is niet een 100% natuurproduct. Het product heeft echter wel een natuurlijke en luxe uitstraling, dit komt door het productieproces. De steen is een samenstelling van kwarts, graniet en bindmiddel.

De voor- en nadelen van Composiet

Composiet heeft natuurlijk wat voor- en nadelen, Kemie zet ze voor je op een rijtje. De voordelen van Composiet zijn;

  • Een natuurlijke uitstraling;
  • Veel kleuren en soorten, zoals een Composiet aanrechtblad wit;
  • Het blad is goed bestand tegen slijtage en krassen;
  • Er zijn buiten veel kleuren, ook exclusieve kleuren beschikbaar bij Kemie.

De nadelen van Composiet zijn;

  • Het steen is niet erg hittebestendig;
  • Vlekken kunnen snel in het blad trekken.

De verschillende kleuren van Composiet bij Kemie

Om je keuken helemaal eigen te maken is het belangrijk dat de kleur volledig naar wens is. Daarom is het een groot voordeel dat Kemie veel kleuren beschikbaar heeft, inclusief veel exclusieve kleuren die alleen bij Kemie verkrijgbaar zijn. Je hebt bijvoorbeeld veel keuzes voor een wit Composiet aanrechtblad of een zwart Composiet aanrechtblad.  Zo krijg je niet hetzelfde aanrechtblad als familie of vrienden.

Interesse in onze producten?