Composiet betonlook

KEMIE - Passie voor steen

Een keukenblad gemaakt van composiet met betonlook zorgt voor een echte blikvanger in je keuken. Dit keukenblad past perfect bij een modern interieur en heeft een industriële uitstraling. Daarbij is het materiaal uiterst duurzaam, waardoor je nog vele jaren plezier zult hebben van jouw keukenblad. Bij Kemie ben je aan het juiste adres voor een betonlook composiet keukenblad dat volledig voldoet aan jouw wensen.

Waarom een composiet keukenblad met betonlook ideaal is voor je keuken

De voornaamste reden dat mensen kiezen voor een composiet keukenblad met betonlook, is het industriële uiterlijk dat het creëert. Het materiaal kent daarbij nog veel meer voordelen. Het materiaal is krasvrij en gemakkelijk schoon te maken. Bacteriën maken geen kans op composiet, waardoor het blad zeer hygiënisch is. Doordat composiet verkrijgbaar verschillende structuren en kleuren, kan het blad naar jouw smaak worden aangepast.

Bestel een kleurstaal via de webshop

Je ziet pas écht of een bepaalde kleur keukenblad mooi staat bij je keuken, als je de kleur in jouw keuken zelf ziet. Daarom verkopen we kleurstalen van al onze mogelijkheden via onze webshop. Deze bestel je eenvoudig en heb je na bestelling snel in huis.

Ontdek welke dealer bij jou in de buurt is gevestigd

Onze keukenbladen worden aangeboden bij dealers verspreid door het hele land. Welke voor jou het handigste is om te bezoeken? Gebruik de dealer locator en kom erachter.

Interesse in onze producten?