Onze maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de berichtgeving en ontwikkeling omtrent het Conoravirus (Covid-19) informeren wij u over de maatregelen die wij als bedrijf op dit moment nemen. Als de situatie verandert kunnen deze maatregelen wederom worden aangepast.

Onze medewerkers hebben intern een mededeling met adviezen ontvangen. Wij hebben onze medewerkers onder andere geadviseerd om voor persoonlijke hygiëne zorg te dragen. Dit betekent ook dat zij u geen hand zullen geven en één meter afstand zullen houden.

Kleurkeuze
Momenteel is het weer mogelijk om onze werkbladen te komen bekijken. Van ons assortiment zijn kleurmonsters aanwezig.
Wij volgen de RIVM richtlijnen, zodat het bezoek voor u en onze collega’s verantwoord is. Wij vragen u om met het volgende rekening te houden:

• Maak een afspraak en houd u aan de afgesproken tijd
• Maximaal 2 bezoekers per afspraak (geen kinderen en geen huisdieren)
• Bij griep- en verkoudheidsverschijnselen kunt u niet langs komen
• Houd 1,5 meter afstand

Maak een afspraak!
Bel ons via 088-2626400 of mail naar: sales@kemie.nl. Wij ontvangen u graag!

Bezoek van onze vertegenwoordigers
Onze vertegenwoordigers zullen uw showroom op afspraak bezoeken. Zij nemen van tevoren telefonisch contact met u op om uw wensen betreffende het bezoek te bespreken.

Leveren, inmeten en monteren
• Onze chauffeurs/monteurs zijn voorzien van eigen desinfectie middelen en dienen dit voor- en na elk klantbezoek te gebruiken.
• Onze chauffeur/monteur belt van tevoren met de vraag of er geen zieken aanwezig zijn.
• Wanneer onze chauffeur de situatie m.b.t. zijn gezondheid niet vertrouwt, mag hij weigeren om in te meten of te monteren.
• Tijdens het inmeten en/of monteren van uw werkblad mogen geen personen in de ruimte aanwezig zijn, die niet noodzakelijk zijn voor het inmeten of monteren van het werkblad.
• Wanneer er contact nodig is, verzoeken wij u dit telefonisch te doen.

Wij doen er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te borgen. Mocht op last van de wet- en regelgeving of door omstandigheden op enige wijze de continuïteit in het geding komen stellen wij u hiervan op de hoogte.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 088-2626400 of per mail: info@kemie.nl.

Interesse in onze producten?