Wij blijven verbeteren!

Wij blijven verbeteren!Kemie werkt aan het project "duurzame inzetbaarheid van medewerkers". Het laatste jaar hebben er behoorlijk wat ontwikkelingen plaats gevonden binnen Kemie. Samen met een externe adviseur zijn we een project gestart waarbij we het lerend vermogen van onze medewerkers en onze organisatie hebben weten te verhogen. Dit heeft geleid tot gemotiveerder personeel…

Lees meer »


GOUD & NIEUW

GOUD & NIEUWVrijdag 22 december 2017 hebben we met een groots feest, samen met onze medewerkers, ons 50-jarig jubileum en de verhuizing naar het nieuwe pand gevierd! Een geweldige stap die we samen hebben gerealiseerd. Met een enorm trots gevoel keken we terug en blikten we vooruit. We zijn klaar voor de toekomst!

Lees meer »


Afscheid Leon Martens

Afscheid Leon MartensMet groot verdriet heeft Kemie zaterdag 4 november afscheid genomen van Leon Martens. Tijdens de bijzondere en persoonlijke begrafenisceremonie werd duidelijk hoe geliefd Leon was bij zijn familie, vrienden en collega’s.

Lees meer »


Oplevering nieuw bedijfspand Kemie

Oplevering nieuw bedijfspand KemieHeembouw heeft in Helmond het nieuwe bedrijfspand voor Kemie opgeleverd. Deze feestelijke gebeurtenis is donderdag 13 juli met de betrokken partijen gevierd. Kemie neemt de innovatieve huisvesting 1 oktober in gebruik.

Lees meer »


Vakantiesluiting zomer 2017

Vakantiesluiting zomer 2017De zomervakantie van dit jaar valt in de weken 30 t/m 33. De weken 31 en 32 is Kemie gesloten. In de weken 30 en 33 is er beperkte bezetting op kantoor zodat u met eventuele vragen toch bij ons terecht kunt.

Lees meer »Bekijk het archief