Kemie gaat op de sportieve (Wieler)tour

Kemie gaat op de sportieve (Wieler)tour

« Terug naar overzicht

Op maandag 15 juni 2015 organiseert keukenbladenfabrikant Kemie de 'Kemie Wielertour'. Klanten, leveranciers en relaties van het Brabantse bedrijf en Kemie-personeelsleden stappen samen op de fiets voor een rit door de Brabantse Peel en Kempen. De deelnemers moeten wel goed beslagen ten ijs komen want het gaat om een tocht van ongeveer 100 kilometer!

“Het idee was om voor onze klanten, leveranciers en relaties op basis van onze kernwaarde Plezier een event te organiseren”, licht Commercieel Directeur en initiatiefnemer André Kroeze toe. “We wilden ook samen een uitdaging aangaan. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit jaar een sportieve activiteit te organiseren. Nu blijken heel veel van onze relaties enthousiaste fietsers te zijn. Dan is de keuze voor een fietstocht snel gemaakt.”

De deelnemers moeten wel getraind zijn want 100 kilometer is een flinke afstand. “Het is ook noodzakelijk om over een goede fiets te beschikken, een gewone stadsfiets voldoet niet”, aldus Kroeze, zelf fanatiek fietser. “Kemie verzorgt de rest zoals motorrijders die de fietsers te hulp schieten als dat nodig is, een volgwagen en EHBO. Maar daar laten we het niet bij, we sluiten de dag af met een BBQ en tapasbuffet waar we samen terugkijken op de sportieve uitdaging.”

De ontvangst is om 12:30 uur en het event eindigt om 20:00 uur. Meer informatie over het programma is beschikbaar bij André Kroeze, 06 21843476. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@kemie.nl onder vermelding van Wielertour.