Kemie toont Specials tijdens M.O.W.

Kemie toont Specials tijdens M.O.W.

« Terug naar overzicht

Ook dit jaar laat Kemie zich weer zien tijdens de M.O.W. die van 20 tot en met 24 september 2015 plaatsvindt. Kemie richt zich tijdens deze beurs vooral op de eigen ‘Specials’. Het bedrijf toont de nieuwe Cosmostone-kleur Crudante, natuurlijk de Ceramistone betonkleuren Concretto, Convinta en Consigo, maar ook exclusieve marmers. Sterke producten die het bedrijf uniek maken. Daarnaast is er de nodige ontspanning in de avonduren met ‘Kemie on stage’.

 De markt heeft behoefte aan werkbladen die lijken op beton maar die tegen een stootje kunnen. Kemie heeft daarom onlangs de betonlook-mogelijkheden uitgebreid met de Composiet-kleur Betonna. Daar is inmiddels een exclusieve kleur bijgekomen: Crudante. Deze zal tijdens de M.O.W. voor het eerst getoond worden.

Vanzelfsprekend zijn ook de succesvolle Ceramistone betonkleuren Concretto, Convinta en Consigo te bezichtigen. Dat deze lijn trendsettend is, blijkt wel uit de collectie van Alno. Na de introductie van Kemie, volgde  Alno met de ontwikkeling van keukens met deze Ceramistone-kleuren.

Marmeren en marmer-look bladen zijn weer in opkomst. Kemie springt op deze ontwikkeling in door exclusieve marmers aan te bieden. Unieke bladen die alleen via Kemie verkrijgbaar zijn. Ook deze trend komt tijdens de M.O.W. aan bod.

Al enkele jaren verzorgt Kemie muziekavonden. Tijdens deze avonden komen de Kemie-kernwaarden - passie, plezier, samen - tot uiting. Ook dit jaar komen er muzikale avonden. ‘Kemie on stage’ nodigt relaties uit om deel te nemen als muzikant. Dat kan op zowel zondag 20 als maandag 21 september vanaf 19:00 uur in Junkerhaus. De eerste aanmeldingen zijn al binnen!