Gallery

GALLERY (bezoek alleen op afspaak)

Het juiste keukenblad uitzoeken is niet altijd even gemakkelijk. Vaak helpt het klanten om het materiaal echt te zien en te voelen. Dat kan in onze gallery, waar we platen op afspraak in groot formaat klaarzetten. Vanuit onze ontvangstruimte, De Loft, in het hart van onze fabriek, heeft de klant volledig zicht op het productieproces van plaat tot maatproduct.
Als verkoopondersteuning ontvangen en adviseren we klanten met `Brabantse gezelligheid`en vakmanschap. Zo zorgen we er samen voor dat zij de juiste keuze maken en vele jaren plezier beleven aan hun Kemie keukenblad.

Voorwaarde voor een bezoek is dat u een (voorlopige) order instuurt met onderstaande gegevens en een afspraak maakt. We gebruiken de gegevens om het bezoek, het advies en de afhandeling goed voor te bereiden.

We hebben nodig:

  • De technische tekening van de keuken (dan kan Kemie meedenken bij overhangende en overstekende delen, bladnaden, maximale lengtes en andere specifieke zaken).

  • Gewenste kleur en gewenst materiaal (zo weten we wat we voor de klant moeten klaarzetten).

  • Een voorbeeld van gekozen kleuren en materialen van keukenfront, vloerafwerking en accentkleuren (dan kan de klant in samenhang de beste keuze maken tussen verschillende kleuren en materialen).

  • Gewenst moment van levering ( er moet voldoende tijd zijn om materialen buiten het assortiment te bestellen en een afspraak in te plannen).

Aan de hand van deze informatie zorgen we voor een fijn en nuttig bezoek en een klant die tevreden naar huis gaat.