De mooiste werkbladen vindt u bij Kemie

Onze prachtige Ceramistone L kleur Travertine Grey Hammered

Ceramistone L kleur Montsho

Cosmostone Cruforte

Een dealer bij u in de buurt
Cosmostone Cruforte

‘Een robuust, donker composiet 'Beton'’

Cosmostone Crudante

‘Composiet met stijlvolle marmer-signatuur ’

Cosmostone Betonna

‘Composiet Beton met karakteristieke ‘look & feel’’

Geïntegreerd koken

‘Prachtige match tussen PITT cooking en KEMIE’

Lisanne Kolleman

‘Met plezier in de keuken’


Een robuust, donker composiet 'Beton'

Cruforte van Kemie is krachtig en stijlvol. Dit composiet 'beton', dat bestaat uit natuurlijk kwarts, is in eigen beheer ontwikkeld en voldoet op alle fronten aan de hoge eisen die wij aan onze producten stellen. Cruforte heeft een typerende golvende structuur en diepe donkere kleurnuances. Ondanks deze robuuste uitstraling voelt het vriendelijk aan. Door het gesloten oppervlak is het zowel duurzaam als hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud.

Composiet met stijlvolle marmer-signatuur

Crudante - het composiet werkblad met marmer uitstraling – is de nieuwe Special die Kemie aan de productrange heeft toegevoegd. Het gesloten oppervlak maakt het materiaal niet-poreus waardoor het zowel duurzaam, hygiënisch als gemakkelijk in het onderhoud is. Crudante heeft een vintage uitstraling, subtiel golvende structuur en is fluweelzacht. Dit bijzondere Kemie-werkblad past in elke keuken, van modern tot klassiek.

Composiet Beton met karakteristieke ‘look & feel’

Het Betonna van Kemie is bijzonder en uniek. Dit composiet ‘beton’ welke bestaat uit natuurlijke kwarts is in eigen beheer ontwikkeld op basis van onze specifieke hoge eisen en jarenlange ervaring. Betonna heeft een prachtig karakteristiek golvende structuur, subtiele kleurnuances en een verfijnde touch. Door het gesloten oppervlak is het zowel duurzaam als hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud.

Prachtige match tussen PITT cooking en KEMIE

PITT Cooking is een uniek, gepatenteerd concept waarbij diverse branders op bijzondere wijze in uw keukenblad op maat worden geïntegreerd. Deze inbouwmethode leidt praktisch gezien tot meer ruimte voor uw pannen. Daarnaast is de kookzone eenvoudiger te reinigen. In combinatie met Natuursteen, Composiet, Keramiek of een glazen werkblad ontstaat het mooiste kookdomein dat u zich kunt wensen.

Met plezier in de keuken

M'n vriendinnen noemen mij een poets! Eerlijk gezegd... ik krijg de kriebels van vlekken. Mijn keuken moet dus ook makkelijk in onderhoud zijn en mooi blijven. Het keukenblad van Kemie voldoet aan mijn zéér strenge eisen. We hebben een composiet lichtgrijs keukenblad op maat met een glans afwerking. Wat ons betreft een echte aanrader. (Cosmostone Pepper grey, Glans)