Afscheid Leon Martens

Afscheid Leon MartensMet groot verdriet heeft Kemie zaterdag 4 november afscheid genomen van Leon Martens. Tijdens de bijzondere en persoonlijke begrafenisceremonie werd duidelijk hoe geliefd Leon was bij zijn familie, vrienden en collega’s.

Lees meer »


Oplevering nieuw bedijfspand Kemie

Oplevering nieuw bedijfspand KemieHeembouw heeft in Helmond het nieuwe bedrijfspand voor Kemie opgeleverd. Deze feestelijke gebeurtenis is donderdag 13 juli met de betrokken partijen gevierd. Kemie neemt de innovatieve huisvesting 1 oktober in gebruik.

Lees meer »


Vakantiesluiting zomer 2017

Vakantiesluiting zomer 2017De zomervakantie van dit jaar valt in de weken 30 t/m 33. De weken 31 en 32 is Kemie gesloten. In de weken 30 en 33 is er beperkte bezetting op kantoor zodat u met eventuele vragen toch bij ons terecht kunt.

Lees meer »


Eerste steenlegging symboliseert verleden, heden en toekomst Kemie

Eerste steenlegging symboliseert verleden, heden en toekomst KemieEen symbolisch moment, dat was de plaatsing van de eerste gevelsteen tegen het in aanbouw zijnde pand van Kemie. De plaatsing werd verricht door de burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel van Helmond en Kemie-directeur Geert-Jan Engbers in het bijzijn van zo’n 200 genodigden. De gebeurtenis bracht voor het Brabantse bedrijf verleden, heden en toekomst…

Lees meer »


Kemie beleeft geslaagde Living Kitchen

Kemie beleeft geslaagde Living KitchenDe Living Kitchen 2017 was voor Kemie wederom een geslaagde editie! Op de beurs hebben we de nieuwe Ceramistone L kleuren Montsho en Travertine Grey Hammered getoond aan onze bezoekers. Op de beide kleuren werd door de bezoekers zeer enthousiast gereageerd. Daarnaast was de jaarlijkse Kemie Live avond, mede door de enorme opkomst, ook een doorslaand…

Lees meer »Bekijk het archief